dinsdag 15 oktober 2013

Notitieboekje............pimpen

Leuk dat je (weer) een bezoekje brengt aan mijn blog!

Het is even stil geweest, maar ik heb een weekje vakantie en dat biedt de gelegenheid om weer eens lekker achter mijn knutseltafel te kruipen.

Onlangs kwam ik dit notitieboekje tegen. Een beetje saai vond ik.

 

Maar als een echte knutselaar betaamt, gaat het borrelen en komen de ideeën om er wat leuks van te maken, bijna vanzelf.

Als eerste heb ik voor de voor- en achterkant blauwe cardstock gesneden. En daarna van een dessin scrapvel eveneens een voor- en achterkant gesneden. Deze heb ik een halve cm kleiner gemaakt. Uit vilt verschillende hartjes gestanst en deze met de festonssteek omgenaaid. De rand van het notitieboekje heb ik versiert met een witte gelpen waar ik stiksteekjes mee gemaakt heb. Door de achterkant van het boekje heb ik met een prikpen twee gaatjes geprikt, zodat het elastiek er door kon. Aan de uit einde een knoopje gemaakt. Aan één kant nog een kraal ( in de vorm van een hartje) vast gemaakt waarna ook deze zijde door de achterkant is geregen en vast gezet met een klein knoopje.
Als bladwijzer heb ik een paperclip gebruikt waar ik een hartje (dubbel) van vilt aan vast heb gemaakt. De paperclip zit tussen de twee hartjes gelijmd.
Om het geheel af te maken, heb ik er nog lint opgeplakt wat doorloopt op de achterkant.
Op de 1e bladzijde heb ik een stempel met de tekst 'This belongs to...' gestempeld.
 En het saaie notitieboekje is omgetoverd tot een vrolijk boekje wat leuk is om cadeau te geven.
Zie hier onder het resultaat.

 Dit 1e boekje heeft er voor gezorgd dat ik de smaak te pakken heb kregen en er nog meer heb gemaakt. Deze laat ik de volgende keer zien.

Groetjes en misschien tot de volgende keer,

Marion

 Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Puur Natuur kaartenstandaards.....

Van verschillende houtsoorten kaarsenstandaards gemaakt. Voorzien van een label wat bestempeld is met een stempel van different colors. Ben...